Snorkling & dykning på Koh Tao


Den största shoppingen på ön hittar du i Sairee Village och Mae Haad Village där butikerna står uppradade. Gör dig redo för att hitta nya fynd!

Sairee Village
I Sairee Village hittar du det mesta du letar efter under en dag full av shopping. Vykort att skicka hem till de nära och kära, nya badkläder att visa upp på stranden eller kanske nya solglasögon för en solig dag. Linnen och tröjor i alla olika färger och varianter. Tröjor med sköldpaddor på för att minnas din semester på Koh Tao eller en ny sarong med tropiska mönster. Sväng in på Sairee Plaza från huvudvägen så hittar du de flesta butikerna. Testa ett nytt cyklop, eller kanske nya simfötter, i någon av de olika dykbutikerna i staden.

Mae Haad Village
I hamnstaden Mae Haad Village hittar du allt du även hittar i Sairee Village. Fyll på bokhyllan hemma och köp en ny bok att koppla av med under en dag på stranden. Tröjor som visar att du faktiskt varit på Koh Tao, vykort med de vackraste stränderna på och en rad olika butiker som specialiserat sig på att sälja allt! Skor, väskor, tröjor, linnen, kjolar, shorts - you name it! Cyklop, simfötter och andra nödvändigheter för ett undervattensäventyr finns att hitta hos de olika dykbutikerna i staden. Det du inte hittar i Mae Haad Village hittar du troligtvis inte på Koh Tao!

Chalok Baan Kao Village
I Chalok Baan Kao Village hittar du också en del shopping, trots att det inte är lika mycket som i Sairee Village och Mae Haad Village. Men en ny frisbee att kasta runt på stranden, sjalar, nya flip flops, tröjor, shorts och klänningar hittar du iallafall här. I de olika dykbutikerna kan du skaffa dig ny dyk- och snorkelutrustning.

Flip flop
Är du på jakt efter nya flip flops ska du definitivt besöka Flip flop i Chalok Village. En butik full av flip flops i alla olika färger, storlekar och typer.

Aukotan Store
En liten bit från Chalok Village, mot Mae Haad Village, ligger Aukotan Store. Här hittar du det mesta du kan tänkas behöva. Leksaker, håraccessoarer, frukt, schampoo, tvättmedel och alkohol.


Mest bokade hotellen
1.

Budget hotell


Bookmark and Share


© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: