Restauranger Nattliv på ön Koh Tao
På Koh Tao finns det många olika restauranger att slå sig ner på för en bit god mat!

Sairee Village

Farango Italian Restaurant
På huvudgatan i Sairee Village ligger den italienska restaurangen Farango. De har öppet mellan klockan 11.00 och 22.00 och serverar både pizza och andra italienska delikatesser som hemmagjord pasta. Farango Italian Restaurant ligger även i Mae Haad Village.

Hippo Bar & Grill
Hippo Bar & Grill ligger på huvudgatan i Sairee Village, i närheten av byns bensinmack. Du känner lätt igen restaurangen med deras gula skylt med flodhästen på. Förutom pasta, hamburgare och sallad kan du beställa in stekar, BBQ ribs eller kanske lite BBQ seafood. Efter middagen kan du ta dig en omgång biljard eller surfa runt på deras gratis wi-fi. Om du tagit med dig datorn alltså.

Café Corner
Café Corner ligger, precis som namnet avslöjar, i hörnet i Sairee Village. Du hittar restaurangen bredvid 7-Eleven och Sairee Clinic. Café Corner ser väldigt västerländskt ut, en stilren restaurang där du kan njuta av en härlig middag eller kanske bara slå dig ner för en eftermiddagsfika. Förutom kaffe och smoothies hittar du sandwiches, sallader, hamburgare och tex mex på menyn. Beställ in tacos för 190 Baht eller en hamburgare för 210 Baht. Klockan 20.00 visas det oftast en film på restaurangen!

Choppers
Choppers ligger mitt i Sairee Village och har både en restaurang och en bar. Livemusik, stora sportevenemang och filmer som visas på ovanvåningen. Det finns någonting för alla att underhålla sig med på Choppers efter en god middag. Varje dag har de ett specifikt tema. På tisdagar är det Ladies Night med halva priset på vissa drinkar och två för en-erbjudanden. "Wacky Wednesday" ger dig två drinkhinkar till priset av en och "Fab Friday" bjuder på halva priset på thaimat. Choppers har öppet både dagtid och kvällstid och stänger sent.

Simple Life
Simple Life ligger på huvudgatan i Sairee Village och här serverar de både frukost, lunch och middag. Varva thaimaten med en pizza för 180 Baht eller slå dig ner för en svalkande drink. På kvällarna åker seafoodhyllan och grillen fram utanför restaurangen, om du känner för lite barbeque.

New Heaven Café
I närheten av Café Corner ligger New Heaven Café som är en organisk och eco-vänlig restaurang. Njut av en smaskig frukost med färska juicer, kaffe och godsaker från caféets bageri. De kallar sig själva för "a corner of hapiness in Koh Tao", då caféet faktiskt ligger i hörnet av huset. Förutom goda frukostar hittar du bland annat pizza, pasta, sallader och hamburgare på New Heaven Café.

Zest Bakery & Coffee House
Har du tröttnat på det thailändska brödet kan du på Zest beställa in hembakat bröd till frukost. En kopp kaffe till det och kanske en glass till efterrätt! Här kan du även beställa kakor och tårtor om du vill fira någonting speciellt! De har öppet från klockan 06.00 till 18.00 och ligger både i Sairee Village och Mae Haad Village. Tel: +66 (0)77 456 177-8

Victoria - Grill, Pizza, Bar
På Victoria, som ligger på huvudgatan i Sairee Village, jobbar en svensk kock. Här kan du slå dig ner i baren för en färgglad drink eller kanske en öl. Förutom pizza kan du bland annat plocka ihop din grillade middag själv, genom att välja bland en mängd olika tillbehör. Victoria har öppet mellan klockan 12.00 till midnatt, men vill du sitta kvar längre än så håller baren öppet sent.


Mae Haad Village

El Gringo 1 Restaurant
El Gringo ligger både i Sairee Village och Mae Haad Village och är en mexikansk restaurang som förutom de klassiska mexikanska rätterna serverar pizza, stekar och en hamburgare för 120 Baht. El Gringo har legat på Koh Tao sedan 2000 och var den första mexikanska restaurangen på ön. De har öppet mellan 09.00 och 23.00 och trivs du för bra på ditt hotellrum har de även leverans.

Café del Sol
På Café del Sol, som ligger mitt emot El Gringo 1, kan du beställa in både pizza och stekar. Restaurangen gör sin egen pasta till sina rätter. På menyn hittar du rätter från Frankrike och Italien. Har du släpat med dig datorn hit erbjuder de även gratis wi-fi. Café del Sol har öppet mellan klockan 08.00 till 23.00.

Tattoo Bar & Restaurant
I Mae Haad Village ligger Tattoo Bar & Restaurant. På deras meny hittar du det mesta du kan tänka dig. Stora och små frukostar, thaimat till bra priser, soppor, hamburgare och sandwiches. Till listan kan även sallader och mat från Indien, Mexico och Italien läggas till. Pizza i alla olika varianter och några "Tattoo Specials", bland andra Steak Sandwich och Flash Gordon Blue.

Safety Stop Pub
Safety Stop Pub ligger precis vid Mae Haad Pier och här färdas du till England för en stund. Beställ in några brittiska specialiteter eller kanske lite BBQ att stilla hungern med samtidigt som du tittar på de aktuella sportevenemangen som restaurangen visar. Självklart finns det många olika ölsorter att välja mellan, restaurangen är ju trots allt brittisk! Safety Stop Pub har öppet från 19.00 till sent.

Dolce Vita
Njut av härligt god italiensk mat på Dolce Vita som ligger i backen upp från piren i Mae Haad Village. Restaurangen har en vinbar och kaffe från Lavazza som de själva säger är Italiens favoritkaffe. De klassiska pizzorna finns att hitta på menyn och även maträtter från Italien och Frankrike. Hemlagat så klart! Dolce Vita har en kock med 15 års erfarenhet inom mat från Medelhavsområdet.

Dolphin Lounge
Dolphin Lounge ligger på strandvägen i Mae Haad, vid Songserm Pier. Förutom att beställa in god mat kan du även njuta av en vacker solnedgång från restaurangen. På menyn hittar du både thailändsk och västerländsk mat som passar både stor som vuxen. Varje dag erbjuds det färsk seafood. När skymningen kommer kan du slå dig ner på någon av de dynor som ligger utspridda i restaurangen, med en drink i handen, just för att spana in solen gå ner. Dolphin Lounge har öppet mellan 09.00 till 22.00.

Paprika
Paprika hittar du vid Divepoint i Mae Haad Village och förutom deras läckra desserter att sukta efter kan du beställa in både thaimat och västerländsk mat. Restaurangen har bufféer bestående av BBQ med fisk eller kött att mumsa på. Paprika har öppet från klockan 08.00 till 22.00.


Övriga stränder

Aow Leuk Grand Hill
På Ao Leuk Beach hittar du restaurangen Aow Leuk Grand Hill där du kan slå dig ner vid ett lågt bord på en mjuk madrass. Beställ in pasta, hamburgare eller thaimat till rimliga priser samtidigt som du njuter av utsikten över stranden och havet. Restaurangen har även frukost och glass för dig som vill äta någonting litet.

Koppee Bakery & Internet Café
Koppee Bakery ligger i Chalok Baan Kao Village och serverar mestadels frukost och mindre rätter för en fika. Slå två flugor i en smäll och surfa runt på Internet samtidigt som du stillar hungern. På menyn hittar du, förutom frukosten, sallader för runt 100 Baht och sandwiches från 70 Baht. Koppee har öppet från klockan 07.00 till 21.00.

Cafe Buddha
På Chalok Baan Kao Beach ligger Cafe Buddha där du kan slå dig ner i en sackosäck på deras altan byggd på pålar ut över stranden. Cafe Buddha är, som namnet talar om, ingen restaurang utan ett café där du kan få i dig någonting litet för att orka med resten av dagen. En rad olika mackor finns att välja på, kanske med en kopp kaffe till!


  Restauranger Nattliv på ön Koh Tao


Koh Taos nattliv hittar du i Sairee Village och Mae Haad Village. Befinner du dig på någon av öns övriga stränder behöver du inte hänga läpp för det. Det finns oftast en bar på stranden att slå dig ner vid för en svalkande drink vid havet. Restaurangerna på stranden fungerar även alldeles utmärkt för en dricka framåt kvällen. På Jansom Bay Beach ligger Elvis Bar och på Sai Daeng Beach kan du varva ner på Onn Onn´s Beach Bar, för att nämna några exempel.

Sairee Beach
Vid Sairee Beach hittar du sköna barer både i staden och mitt på stranden.

The Queen´s Cabaret
The Queen´s Cabaret erbjuder, enligt de själva, skoj och underhållning varje kväll! Klockan 22.00, alla kvällar i veckan, börjar en show full av gala och glamour. Ladyboys klär upp sig i glittrande klänningar och tajta outfits och uppträder till kända kvinnliga sångare. Ett måste när du är i Thailand! Inträdet kostar 100 Baht och du hittar The Queen´s Cabaret på Sairee Plaza.

-Choppers
På en större tvärgata från huvudvägen i Sairee Village ligger Choppers, som både är en restaurang och bar. Lyssna till livemusik under middagen och stanna kvar för en drink eller två. Framåt småtimmarna brukar en spontan allsång ta vid, när populära och välkända låtar strömmar ut från högtalarna. På övervåningen visas filmer runt klockan 19.00 och 21.00 och på bottenvåningen visas stora sportevent på storbildsskärm när livemusiken inte är i full gång. Varje dag har ett speciellt tema, som Monday Madness - all you can eat BBQ eller Fab Friday - halva priset på thaimat och två buckets för en mellan klockan 21-22.

-Lotus Bar
Mitt på Sairee Beach ligger Lotus Bar som vaknar till liv när mörkret smyger sig på. Mattorna och de låga borden pryder stranden framför baren, drinkhinkarna dukas upp och eldshowerna börjar! Här får du betala 250-400 Baht för en drinkhink och ibland får du till och med två för priset av en! Perfekt om du vill dela med någon eller bara känner dig extra törstig!

Fizz
Fizz ligger granne till Lotus Bar och här kan du slå dig ner i en grön sackosäck på deras altan med utsikt över havet. Med en trevlig belysning och en god dricka i handen kan kvällen inte gå fel. Njut av härlig musik, antingen i en sackosäck eller på en matta direkt på stranden.

Office Bar
Office Bar är den lilla hyddan på gatan precis bakom Sairee Beach. En nerklottrad bar, dödskallar som dekorationer och bord under bar himmel som sticker ut från byggnaden. En annorlunda barupplevelse att förgylla semestern med. Skyltarna talar om att drinkhinkarna är starka och att de kostar 200-250 Baht. Välkommen till Office Bar!

Mae Haad Village
I Mae Haad Village finns det en rad olika ställen att sörpla på en färgglad drink på!

Safety Stop Pub
Åk till England för en stund! På Safety Stop Pub, som ligger precis vid Mae Haad Pier, kan du titta på de aktuella sportevenemangen samtidigt som du tar dig en klunk av en brittisk öl! Kurrar magen kan du beställa in lite brittisk mat och BBQ att stilla hungern med. Safety Stop Pub öppnar klockan 19.00 och har öppet till sent.

The Castle
En nattklubb på vägen mellan Mae Haad Village och Chalok Baan Kao Village med tre olika våningar att dansa loss på. Tre gånger i månaden anordnar de extra stora fester för extra röj. De öppnar klockan 22.00 och har öppet till sent, men kommer du innan klockan 23.00 får du drinkhinkarna för halva priset!

Chalok Beach
Även vid Chalok Beach finns det några barer att hänga på när skymningen faller.

Buddha Bar
En liten och mysig bar mitt på Chalok Baan Kao Beach. Buddha Bar har oftast ett nytt tema för kvällen vilket alltid gör det trevligt att komma hit. Tavlan utanför baren avslöjar kvällens tema så att du kan förbereda dig på bästa sätt! Upplev den gamla goda tiden på 80´s night och sväng loss till gamla godingar.

Bar Next Door
Bar Next Door är precis vad det låter, baren bredvid. Den ligger precis vid stranden och är en härlig liten restaurang där du kan slå dig ner under salan vid baren för en kall öl eller en färgglad drink. Under tiden kan du njuta av svängig musik och, förhoppningsvis, trevligt sällskap!

Reggae House Bar
I slutet av Chalok Baan Kao Village, mot Mae Haad Village, ligger Reggae House Bar. Den här tropiskt omringade baren med trämöbler som inredning ger dig den rätta reggae-känslan. Beställ in en drink och gunga i takt till härlig reggae-musik!


Mest bokade hotellen
1.

Budget hotell


Bookmark and Share


© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: