Hotell & Resort på Koh Tao i Thailand

Här hittar du alla hotell på ön Koh Tao i Thailand. Hotellets namn, var hotellet är beläget, pris på rummen, om det ingår frukost samt de hotell som har eventuella erbjudanden. Hotellen är vanligtvis sorterade under "Location". Vill du sortera dem efter namn "Accommodation" eller pris "Rates" klickar du på blå pilen "" för respektive rubrik.
För pekaren över hotellnamnet så får du upp en bild på det valda hotellet, ibland kan det ta en lite stund innan bilden uppdateras.
Vill du läsa mer om hur bokningen går till, klicka här: Boknings info


Bra hotell boende på Koh Tao till bra priser.

Koh Tao Resort
Vid Chalok Baan Kao Beach, på öns södra kust, ligger Koh Tao Resort. Bo på resortens Paradise Zone uppe på kullen med en fantastisk utsikt över både Freedom Beach med sin Buddha Rock och Chalok Baan Kao Beach. Bo i lyxiga rum med en otrolig utsikt, eller ta ett bad i jacuzzin med samma utsikt! På Koh Tao Resorts Paradise Zone kan du leva som en filmstjärna för några dagar! Njut av god mat i restaurangen och ett dopp i poolen.
Boka hotell: Koh Tao Resort Stranden: 20 till 300 meter Pool: Ja Karta: Koh Tao Resort  
Film: Koh Tao Resort Familyroom: Yes    

Chintakiri Resort
Chintakiri Resort ligger på Koh Taos södra kust, i närheten av Chalok Baan Kao Village. Hotellet ligger uppe på en kulle vilket gör att du kan ta dig ett härligt dopp i resortens pool medan du tittar ut över den vackra utsikten över Freedom Beach och Buddha Rock. Gå sedan tillbaka till din bungalow, någon av resortens 19, som även den har en fantastisk utsikt. På kvällen kan du ta dig någonting att äta i resortens restaurang och titta ut över stjärnorna. Den perfekta semestern med en touch av romantik!
Boka hotell: Chintakiri Resort Stranden: 200 meter Pool: Ja Karta: Chintakiri Resort  
Film: Koh Tao Resort Familyroom:    

Charm Churee Village
Charm Churee Village ligger vid Jansom Bay, en härlig och lugn bukt på öns sydvästra kust. Jansom Bay är en privat strand där endast resortens gäster är välkomna, så länge du inte betalar 200 Baht för din solstol. Det innebär att lugnet råder här och du kan ta ett dopp i det klara vattnet i lugn och ro. Unna dig en dag på resortens spa, ät och drick gott i restaurangen och koppla av på stranden.
Boka hotell: Charm Churee Villa Stranden: 5 till 100 meter Pool: Nej Karta: Charm Churee Village  
Film: Charm Churee Village Familyroom:    

Dusit Buncha Resort
Uppe vid öns nordvästra kust ligger Dusit Buncha Resort där du kan njuta av utsikten över Koh Nang Yuan från Nang Yuan Terrace på resortens område. Vid resorten finns det ingen strand men du har ändå nära till havet där du kan njuta av en vacker solnedgång. Välj mellan att bo i en bungalow, hus eller villa under din vistelse här. På kvällarna kan du slå dig ner vid resortens lilla bar där låga bord står utställda på en terass med dynor och kuddar att sitta på. Hyr en kajak att paddla runt resorten på eller hyr en snorkel och upptäck livet under vattnet.
Boka hotell: Dusit Buncha Resort Stranden: 5 till 100 meter Pool: Ja Karta: Dusit Buncha Resort  
Film: Dusit Buncha Resort Familyroom:    

Sensi Paradise Beach Resort
Sensi Paradise Beach Resort ligger på den södra änden av Mae Haad Beach. Här bor du precis vid den kritvita sandstranden där du kan blicka ut över det turkosfärgade havet. Sensi Paradise Beach Resort erbjuder en lugn och romantisk miljö där alla ska trivas. Resorten har över 40 rum som är trevligt inredda för att ge dig en trevlig vistelse. Sensi Paradise Beach Resort är en perfekt plats för både bröllop och smekmånader. På resorten kan du låna snorkel gratis för att guppa runt på ytan för ett tag, boka en båttur runt ön eller njut av en härlig middag med utsikt över havet. En perfekt semester!
Boka hotell: Sensi Paradise Beach Stranden: 10 till 150 meter Pool: Ja Karta: Sensi Paradise Beach  
Film: Sensi Paradise Beach Familyroom:    

Ao Muong Resort & Diving
Ao Muong Resort & Diving ligger på Mango Bay, den enda bukten på öns norra kust. Här bor du i bungalows som ligger i det sluttande berget, vilket ger en fin utsikt. Bo i fina rum, inredda i lyxstil, men upplev fortfarande det genuina Thailand. Här har du inte elektricitet dygnet runt. Koppla även bort allt som har med verkligheten att göra, du har nämligen ingen mobiltäckning vid resorten! De erbjuder dock gratis båttransport från Mae Haad Pier till resorten.
Boka hotell: Ao Muong Resort Diving Stranden: 10 till 50 meter Pool: Ja Karta: Ao Muong Resort & Diving  
Film: Ao Muong Resort & Diving Familyroom:    

Narakaan Boutique Resort
Mitt på Sairee Beach ligger Narakaan Boutique Resort som erbjuder tropiska thairum med en modern stil. Här har du närhet till allting, restauranger, shopping och nöjen. Resorten har 16 rum, varav hälften är med havsutsikt. På dagarna kan du koppla av på den långa, sammetslena sandstranden för att på kvällarna avnjuta en härlig middag på resortens restaurang eller ge dig ut på äventyr i Sairee Village.
Boka hotell: Narakaan Boutique Hotell Stranden: 10 till 150 meter Pool: Ja Karta: Sensi Paradise Beach  
Film: Sensi Paradise Beach Familyroom:    
Sorry, can't open this: http://www.r24ssl.com/xml/xmlR24.php?p=kotaoguiden.se&r=kohtao&c=SEK&s=location,-rate&src=R24modList.php

 

 

 

 

Ao Muong Resort & Diving
Ao Muong Resort & Diving ligger på Mango Bay, den enda bukten på öns norra kust. Här bor du i bungalows som ligger i det sluttande berget, vilket ger en fin utsikt. Bo i fina rum, inredda i lyxstil, men upplev fortfarande det genuina Thailand. Här har du inte elektricitet dygnet runt. Koppla även bort allt som har med verkligheten att göra, du har nämligen ingen mobiltäckning vid resorten! De erbjuder dock gratis båttransport från Mae Haad Pier till resorten.
BOKA:

Narakaan Boutique Resort
Mitt på Sairee Beach ligger Narakaan Boutique Resort som erbjuder tropiska thairum med en modern stil. Här har du närhet till allting, restauranger, shopping och nöjen. Resorten har 16 rum, varav hälften är med havsutsikt. På dagarna kan du koppla av på den långa, sammetslena sandstranden för att på kvällarna avnjuta en härlig middag på resortens restaurang eller ge dig ut på äventyr i Sairee Village.
BOKA:

Koh Tao Coral Grand Resort
På den norra änden av Sairee Beach, där det är lite lugnare, ligger Koh Tao Coral Grand Resort. Här bor du i små stugor som är inredda med ett tak i bambu och varma färger för att skapa den perfekta känslan. Resorten har några olika rumstyper för dig att välja mellan, alla döpta efter ett marint tema. Superior Sailor Cottage, Deluxe Pirates Cottage och Captains Suite. Sysselsätt dig med kajakpaddling, fiske, båtturer eller njut av sol och bad!
BOKA: Koh Tao Coral Grand Resort

Koh Tao Montra Resort & Spa
Koh Tao Montra Resort & Spa är den lyxiga resorten på Sairee Beach. Här bor du i rum med en härlig balans av den thailändska inredningen och den moderna arkitekturen mitt i den tropiska omgivningen. Ta dig ett dopp i någon av resortens tre pooler eller ge dig ut på djupare vatten för en dykkurs. På kvällen kan du slå dig ner vid resortens restaurang för att hitta både thaimat och internationella rätter på menyn. Ta även någonting gott att dricka eller tugga på i resortens poolbar.
BOKA: Koh Tao Montra Resort & Spa

The Rocks Luxury Villas
Resortens namn avslöjar att det här är ett lyxigt ställe att bo på! Resorten ligger norr om Sairee Beach, cirka 4-5 minuters promenad från stranden. Här kan du och din kära bo i en villa kallad The Couples Villa, speciellt anpassad för att erbjuda lite romantik under er semester här. För dig som reser med en familj finns The Family Villas att bo i. Resorten har en egen pool att koppla av vid och alla villor har DVD-spelare och Playstation 2 för en regnig dag eller sen kväll!
BOKA: The Rocks Luxury Villas

Thipwimarn Resort
På Koh Taos nordvästra kust ligger Thipwimarn Resort. Här kan du slå dig ner i resortens restaurang för att avnjuta en härlig middag tillsammans med en fantastisk havsutsikt. Resorten består av 11 bungalows i olika stilar, bland annat bungalows för paret på smekmånad och några med havsutsikt. Från alla bungalows kan du njuta av en vacker solnedgång innan middagen. På området finns även resortens egna spa där du kan njuta av en helkroppsmassage eller en skönhetsbehandling. Efter det kan du ta ett dopp i poolen och titta ut över Koh Nang Yuan!
BOKA: Thipwimarn Resort

Haad Tien Beach Resort
Haad Tien Beach Resort ligger på Thian Og Bay Beach, eller Shark Bay som bukten även kallas på grund av de små och helt ofarliga hajar som simmar omkring här. Resorten har 26 privata villor och fem små stugor på området, precis vid den 350 meter långa, privata stranden. Slå dig ner för någonting att äta på resortens restaurang eller ta någonting att dricka i deras strandbar och lyssna på vågorna. På dagarna kan du roa dig med kajakpaddling eller kanske en härlig massage.
BOKA: Haad Tien Beach Resort

Jamahkiri Spa & Resort
Jamahkiri Spa & Resort ligger på södra Koh Tao, i närheten av Thian Og Bay. De säger sig själva ligga i ett tropiskt paradis, och visst är det så! Från Jamahkiri har du en fantastisk utsikt över Shark Bay. Här kan du kika ut över bukten för att spana in de små hajfenorna som sticker upp över ytan. Jamahkiri har en rad olika lyxigt inredda rum för dig att välja mellan. På området finns även resortens spa, Jamahkiri Spa, där du kan njuta av massage och behandlingar av hög standard. Hos Jamahkiri får du spendera några dagar i paradiset!
BOKA: Jamahkiri Spa & Resort


Att boka boende på Koh Tao
Lär mer om att boka hotell i Thailand
Mest bokade hotellen

Karta hotell på Koh Tao

Visa hotell karta

© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: