Mango Bay Beach - Koh Tao

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd till piren:
Strand Karta:
0,1 Km
inte så
Nej
Nej dyrt
Nej
Nej
Nej
1 St
6 Km med Båt från Mae Haad
Mango Bay Beach Karta

Stranden
I norr ligger Mango Bay, den lilla stranden som är omringad av klippor och stenar i alla olika storlekar som gör platsen perfekt för snorkling. Mango Bay är fortfarande rätt så outvecklad och lugn vilket gör att du kan komma hit för att koppla bort all turism och stress du kan uppleva vid exempelvis Sairee Beach eller Mae Haad Beach.

Restauranger/Nattliv
Här utgörs nattlivet av hotellens restauranger. Här kan du äta både frukost, lunch och middag och avsluta dagen med en god drink att surpla på.

Shopping
Det finns ingen vidare shopping vid Mango Beach. Koh Taos shopping hittar du i Mae Haad Village och Sairee Village.

Aktiviteter
Snorkling och dykning är populära aktiviteter vid Mango Bay. Annars kan du ta det lungt här, kanske njuta av en härlig simtur i det klara vattnet!

Snorkling
Snorklingen vid Mango Beach sägs vara bland den bästa runt Koh Tao. Här är det inte djupare än tio meter vilket gör att du tydligt kan se alla koraller och fiskar som döljer sig under ytan. Snorkelutrustning finns att hyra vid hotellen på stranden om du inte har med dig egen snorkel. Mango Beach är även en populär plats för dykare.

Att bo här
På Mango Beach finns det två olika resorter att välja mellan. Ao Muong Resort & Diving erbjuder boende i moderna bungalows till ett bra pris. Här har du en härlig utsikt över bukten! Mango Bay Grand Resort ligger också på Mango Beach, en lugn resort där du kan koppla av under din semester. Resorterna har pickup-service om du har bokat boende här, vilket gör att du lätt tar dig hit.

Ta sig hit
Till Mango Beach tar du dig lättast med taxi då vägarna är lite halvsvåra att köra på med MC. De är väldigt branta på sina ställen vilket gör det säkrare att ta en taxi. Du kan även ta en longtailbåt för att komma hit.

Berätta mer om stranden
Mango Beach är den enda stranden, och bukten, som ligger på Koh Taos norra kust.

Vi reser vidare till nästa strand sydost Hin Wong Bay Beach, sydväst Sairee Beach.

Mango Bay Beach på norra Koh Tao

Mycket trevligt ställe för den som är intresserad av vattensporter som dykning . Bilden är från Ao Muong Resort & DivingSe Video filmer från Mango Bay Beach, Koh Tao


Mango Bay Beach, Koh Tao, Ko ThaoMest bokade hotellenStrand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   Budget hotell


Bookmark and Share


© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: