Jansom Bay Beach - Koh Tao

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd till piren:
Strand Karta:
0,5 Km Privat strand/100 Baht
Ja lite
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej
1 St
0,5 Km + Båt
JanSom Bay Beach Karta

Stranden
Jansom Bay Beach är den privata stranden som ligger strax söder om Mae Haad Beach. Stranden är liten och mysig med en rätt grovkornig sand på grund av alla små korallbitar som spolats upp. Vattnet är härligt turkost och klart och stranden ramas in av stora stenbumlingar. Trots de stora stenarna är Jansom Bay Beach är väldigt mysig strand där du kan njuta av sol och bad för en stund.


Restauranger/Nattliv
Restaurang- och nattlivet är inte det största vid Jansom Bay Beach. Det består i princip av Charm Churee Villages restaurang och bar där du kan slå dig ner för en härlig middag på stranden och en god drink efter det.

Shopping
Vid Jansom Bay Beach finns det ingen shopping men det är inte långt till Mae Haad Village där det finns en rad olika butiker att strosa runt i.


Aktiviteter
Här slipper du störas av brummande jetskiis och högljudda speedboats. Hyr istället en kajak för 100 Baht per timme och ta dig till närliggande stränder för att upptäcka mer av ön. För 400 Baht per person kan du göra en liten utflykt till Koh Nang Yuan, Koh Taos grannö.

Snorkling
Det går att snorkla inne vid stranden och för hotellets gäster är snorkel och mask gratis att hyra. För bättre snorkling bör du boka en dagsutflykt där du tas till de bästa platserna för snorkling runt ön. För en stor båt kostar det 650 Baht per person och vill du istället åka med en longtailbåt kostar det 550 Baht per person. I priset ingår transfer, lunch, vatten, kaffe/te, frukt och snorkelutrustning.

Att bo här
Boendemöjligheterna på Jansom Bay Beach är inte så stora, men här ligger Charm Churee Villa där du bor från 600 kr/natt. Du bor i bungalows, stugor eller i villor precis vid stranden. Ta någonting att äta på resortens restaurang eller njut av en härlig spa-behandling på Charm Churee Spa.

Ta sig hit
Till Jansom Bay tar du dig via taxi eller MC. Du svänger in vid skylten till Charm Churee Village, sedan parkerar du vid receptionen och tar en kortare promenad den sista biten ner till stranden.

Berätta mer om stranden
Jansom Bay Beach är huvudsakligen till för hotellets gäster men vill du spendera dagen här kostar det 200 Baht per solstol.

Vi reser vidare till nästa strand norrut Mae Haad Beach, söderut Chalok Baan Kao Beach

Jan Som Bay Beach mycket fin liten strand på ön Koh Tao

Mycket trevligt ställe för den som är intreserad av vattan sporter. Bilden är från
Jan Som Bay Beach mycket trevlig lite strand. till hör resortet.. Om du inte bor har betalar du 200 baht och 50 för barn.
Dom säljer mat att mata dom små tiger fiskarna med här går bra med bröd också. Bra ställe för barn familjen.

Video filmer från Jansom Bay Beach, Koh Tao
Perhaps the most beautiful beach in Koh Tao. Eller vad tror du?


Mer filmer från Jansom Bay Beach, Koh Tao
Fångar tiger fiskar på stranden.

Ett tips till barnfamiljen
Köp med dig en bit bröd att mata fiskarna med. På denna strand och Ao Leuk Beach kommer det mycket fiskar.

Mest bokade hotellenStrand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   Budget hotell


Bookmark and Share


© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: