Hin Wong Bay Beach - Koh Tao

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd till piren:
Strand Karta:
0,2 Km
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
1 St
4 Km
Hin Wong Bay Beach Karta

Stranden
På Koh Taos nordöstra kust ligger Hin Wong Bay Beach, en liten bukt där både snorkling och dykning är utmärkt. Hin Wong Bay är en avskild bukt utan nära grannar att störas av. En väldigt tyst och lugn bukt som mestadels består av större stenar och klippor. Vattnet är kristallklart vilket bidrar till den perfekta snorklingen och dykningen, härligt att ta ett dopp i.Restauranger/Nattliv
Då Hin Wong Bay Beach är en stillsam strand trängs inte restaurangerna och barerna på stranden. Utbudet består av resorternas restauranger där du kan slå dig ner för en härlig middag och någonting gott att dricka.


Shopping
Det finns ingen shopping vid Hin Wong Bay Beach. Istället får du ta dig till öns västkust, till Mae Haad Village eller Sairee Village. Där hittar du Koh Taos shopping med butiker uppradade efter varandra.


Aktiviteter
Hin Wong Bay Beach är en strand där du verkligen kan koppla av. Snorkling och dykning är väldigt populärt vid stranden, så åker du till Hin Wong Bay Beach bör du ge dig ut till havs för att upptäcka strandens marina liv.

Snorkling
Både snorkling och dykning är väldigt populärt vid Hin Wong Bay. Strax utanför stranden ligger Hin Wong Pinnacle, en utmärkt plats för dykare. Djupet ligger på 10-32 meter med ett medeldjup på runt 20 meter. Här kan du kika på mjuka koraller i olika färger som gungas fram och tillbaka av vågorna och en rad olika fiskar som fjärilsfiskar och ängelfiskar. Bästa tiden för dykning vid Hin Wong är mellan april och maj. Är du mer sugen på att snorkla är juni till augusti bra månader eftersom vattnet är väldigt lugnt under de månaderna.

Att bo här
Ett fåtal boendemöjligheter finns på stranden, av den enklare sorten.

Ta sig hit
Vägarna till Hin Wong Bay Beach är inte de bästa så hit tar du dig bäst via taxi eller longtailbåt. Vill du ta dig hit via MC är det bäst att ta det försiktigt då vägarna är gropiga och väldigt branta på sina ställen.

Berätta mer om stranden
Med tanke på att HIn Wong Bay ligger så enskilt är den här bukten ett perfekt ställe för dig som vill komma bort från all stress och bara koppla av för en stund.

Vi reser vidare till nästa strand söderut Tanote Bay Beach, norrut Mango bay beach.

Hin Wong Bay Beach mycket liten strand på ön Koh Tao

Hin Wong Bay BeachMest bokade hotellenStrand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   Budget hotell


Bookmark and Share


© 2010 kotaoguiden.se | www.kotaoguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: